Vores Hunde

 

Dreamcairn´s Fifty Shades of Messi (Asta)

født den 18/3-2018

 

Dreamcairn´s Dolce Vita (Vera)

DKCH, KBLCH Juniorchampion, DTKvinder 2014, Årets tæve nr. 3 2016

 

   

       

Vera er vores sidste skud på stammen, hun er datter af Rosa og lige så skøn som sin mor. Vera har et fantastisk sind og temperament, hun er

lige så sød, kærlig og tålmodig som Rosa. Jeg glæder mig til at se hvordan Vera udvikler sig, hun ser rigtig fin ud, så jeg er fuld af forhåbninger.

 

Cale Hill´s Vilhelmine (Karla)

DKCH, INTCH, KLBCH,SECH, DEVDHCH, KBHV10, KBHV15, DKVV15, Dansk og Tysk Vetran Champion samt Årets Cairn tæve 2013

           

Karla er en rigtig skøn tæve fra 2007, hun elsker at spille bold og der er næsten altid gang i hende. Dog er Karla også en rigtig sofa hund og hun elsker at ligge på ryggen i sofaen og blive kløet på maven. Hun bruger meget tid på at grave meget store huller i haven til hendes store fornøjelse.

 

Dreamcairns Clark Kent (Meyer)

   

Meyer er Karla´s hvalp, han er udstationeret hos Charlotte og Morten i Roskilde og skal som Rosa deltage i udstillinger når det passer ind og indgå i avlen, hvis han udvikler sig som vi håber. Meyer har allerede deltaget på sin første udstilling med gode resultater. Han er en glad og munter hund med et skønt temperament.

 

Pensionisterne:

DKCH, INTCH, KLBCHCale Hill´s Greta (Rosa)

   

      

Rosa er en super lækker tæve fra 2009, hun har et fantastisk temperament og et hjerte af guld. Rosa har givet mig lille skønne Vera og dette vil jeg altid huske hende for og sende en kærlig tanke til hende. Rosa har opnået rigtig meget i sin karriere som udstillingshund, bla. blev hun 2 bedste hvalp på Verdensudsstillingen i Danmark i 2010, hun har vundet BIR og BIM både i ind og udland samt opnået en lang række flotte titler.

 

Lachleen Mixed With Mistyween. (Emma)

   

Emma er en fantastisk dejlig tæve fra 2005, hun er altid I godt humør og intet kan slå hende ud af kurs. Emma er en super agility hund, hun løber agility hvert forår og efterår.

Emma elsker at jage alt hvad der kan bevæge sig, så det er blade på gåturen, frøer og ikke mindst mus, hun har efterhånden nedlagt en hel musefarm.